fredag den 16. januar 2015

Hvor køber man drager ?

Hvor køber man drager i Danmark ?


Det ser ud til at der er 2 forhandlere i Danmark:

Dragestedet i Aarhus, http://dragestedet.dk/
samt
DrageCity i Hvide Sande: http://www.dragecity.dk/

Jeg har gode erfaringer med Dragestedet.

Tyskland

Ellers er det ved besøg i Flensborg oplagt at besøge Metropolis Drachen i Harislee:
http://www.metropolis-drachen.de/

Internet - I Europa

Alle ovenstående har også Internet handel.

Hvis man vil have fire-linede drager som Revolution eller hans egne kopier, så skulle http://www.feine-drachen.de/ være et godt sted at kontakte. Det er lidt hobbysalg, og han skulle være til at tale med om prisen.

Og der er også:

For drager til at tage luftfotos, så er der:

og så selvfølgelig Amazon og eBay i UK og Tyskland.

Internet - I Asien

Man kan finde mange drager på http://www.aliexpress.com - Der er meget skidt, og lidt godt. De er ikke altid billige, og ind imellem ret dyre (dvs man kan finde samme drage til mange forskellige priser, og ofte billigere på eBay - Har set en 3m Albatross til priser fra $39 inkl. porto til $140 inkl. porto - Den koster $35 på eBay uden liner og handles, $55 med). Generelt er AliExpress et godt sted at finde ud af hvad man kan få. Men vær meget forsigtig med priser. Jeg tror AliExpress tager et ret stort fee fra forhandlerne.

Ofte er der ret dårlige stænger i de kinesiske drager, så her skal man regne med at de skal skiftes. Ind imellem er de knust under transporten. Heldigvis kan man lave disputes, og få nogle penge tilbage. Og ofte er det hele med dårlige liner der ikke holder mange flyvninger.

En af de gode steder i Asien er http://emmakites.com. Der er rigtig god service. Lidt dyrere ordrer kan de sende med YANWEN, som sender til England, hvor importgrænsen er 160 kr (og 320 kr for gaver), og herfra videre med Parcelforce til Danmark. Tager normalt en uge. Her er der rigtig god chance for at slippe for told & moms, for ikke at tale om Post Danmarks 160 kr dummebøde, når det er Englænderne der fortolder. Men har også fået pakker med elektronik via Holland, med en Hollands track&trace nummer som er gået i fælden. Så man slipper ikke altid udenom med et udenlandsk TT nummer.

Har også læst en del godt om: http://www.passionkites.com/ som er et firma i Singapore.

Men de respektable forhandlere med OK produkter er så ikke helt så billige. Skodprodukterne har de som regel ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar